CENTRE DE TERÀPIA BREU ESTRATÈGICA - SEU BARCELONA

www.centrodeterapiabreveestrategica.org
Web del Centre de Teràpia Breu Estratègica de Barcelona, filial d'Arezzo (Itàlia) d'on va sorgir la Teràpia Breu Estratègica Evolucionada gràcies, entre d'altres, al professor Giorgio Nardone.

 

BALNEARI CODINA – CENTRE DE SALUT

www.balnearicodina.com
o Web d'un dels quatre balnearis que es van construir a la vila de Tona, després del descobriment de les aigües mineromedicinals, el 1874. Actualment és l'únic balneari que resta en funcionament. Ofereix serveis integrals per a la millora de la salut de forma totalment natural: inhalacions d'aigua sulfurosa, rehabilitacions i fisioteràpia respiratòria, activitats aquàtiques per a nadons, preparació maternal a l'aigua, antiestrès i cura personal, acupuntura, atenció psicològica i terapèutica, etc.

 

PSICOLOGIA TRANSPERSONAL

www.psicologiatranspersonal.org
Web que introdueix al lector al món de la Psicologia Transpersonal, corrent psicològica humanista que promou l'expansió de la nostra consciència a través del despertar de la saviesa.

 

LA DOLÇA REVOLUCIÓ DE LES PLANTES MEDICINALS

www.dolcarevolucio.cat
Web d'una associació sense ànim de lucre que promou, fomenta i distribueix plantes i teràpies naturals per tal de recobrar la salut física i emocional de les persones.

 

BLOG DE JOSEP PÀMIES, UN PAGÈS REVOLUCIONARI

joseppamies.wordpress.com
Web denúncia d'assumptes relacionats amb la salut de les persones i els medis alternatius per a guarir-les.

 

LA CAJA DE PANDORA

www.lacajadepandora.eu
Web divulgativa general de para-ciències i medis alternatius d'evolució humana.

 

FUNDACIÓ AQUAMARIS

www.aquamaris.org
Web d'una fundació que explica, promou i incentiva les propietats beneficioses de l'aigua de mar per a la salut de les persones.

 

ECO PORTAL

www.ecoportal.net
Web denúncia i divulgativa que tracta assumptes relacionats amb el medi ambient, la naturalesa, els drets humans i la qualitat de vida.

 

COL•LEGI OFICIAL DE PSICÒLEGS DE CATALUNYA

www.copc.cat
Aquesta web ofereix diferents serveis tant pel que fa als psicòlegs com als que en cerquen algun. És la web oficial de referència dels psicòlegs de Catalunya.