FORMACIÓ

- Psicòleg Col•legiat nº 15.074 pel Col•legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

- Membre del Grup de Treball de Teràpia Breu Estratègica de la Secció de Psicologia Clínica del Col•legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

- Llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

- Beca Sèneca per a finalitzar els estudis de Psicologia a la Universidad Autónoma de Madrid.

- Certificat d'Aptitud Pedagògica, especialitat en Llengua i Literatura Catalanes (actualment Màster en Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes) per l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

- Màster Sanitari en Psicologia Infantil i Juvenil impartit per l’Associació Espanyola de Psicologia Cognitiva-Conductual (AEPCC) de Catalunya.

- Màster en Educació Inclusiva per la Universitat de Vic (Barcelona).

- Màster en Teràpia Breu Estratègica pel Centro de Terapia Breve Estratégica de Barcelona, dirigit i coordinat per Giorgio Nardone: Psicòleg, Escriptor i Director del Centro de Terapia Breve Estratégica d'Arezzo (Itàlia).

- Curs intensiu d'Expert en Resolució de Problemes (Individuals, Família, Parella i Fills) impartit per Andrea Fiorenza: Psicòleg, Escriptor i Director de l'Escola d'Assessorament Estratègic i Sistèmic de Bolognia (Itàlia).

- Curs de Tècnic en Educació Emocional, homologat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

- Curs d'Intel•ligències Múltiples a l'Aula, homologat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

- Curs de Formació sobre Disminucions, homologat per la Universitat Autònoma de Barcelona.

- Curs de Tutor d'Aula d'Acollida, impartit i homologat pels Serveis Educatius del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.