CONTACTE

- Omple el formulari que segueix a continuació. Tot i que pots mantenir el teu anonimat en la mesura que així ho desitgis, et demanem que siguis sincer en aquelles dades que sí ens proporcionis, ja que conèixer de forma més exacta la teva persona i les teves circumstàncies serà l'única manera de poder-te oferir una teràpia realment eficaç.

- Per a poder garantir una bona comunicació, et demanem que repeteixis la teva adreça de correu electrònic dues vegades.

- Descriu de forma clara i concisa quin és el problema que t'ha portat a fer la consulta. Per fer-ho, pots seguir aquestes petites indicacions: QUIN és el problema, QUAN es dóna, COM es produeix, ON sol tenir lloc i amb QUI se sol produir (sol, acompanyat, etc.). Aquestes indicacions ens serviran per a poder preparar de la forma més adequada possible la teràpia o resposta d'assessorament.

- Per a les consultes via Xat o Telefòniques, indica'ns quins dies i horaris prefereixes per a dur a terme la primera sessió.

- Un cop rebut el formulari amb el motiu de consulta i el pagament, es donarà per iniciat el servei. Si es tracta d'una consulta d'orientació es procurarà enviar la resposta en el termini de 24-48 hores (dies laborables).

- Si has escollit iniciar un tractament (Xat o Telèfon) em posaré en contacte amb tu en les properes 24 hores (dies laborables) des de la recepció del teu Formulari de Consulta, per tal de confirmar-te la data i hora de la primera sessió, intentant seguir en la mesura del possible, les preferències que has indicat en el formulari.

- Segons la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, es controla la seva aplicació, especialment pel què fa als drets d'informació, accés, rectificació, oposició i cancel•lació de dades de l’usuari.

  • MOTIU DE CONSULTA

Toni Randos i Parés

@:toni@psicosolucions.cat
T: +34 605 046 126